Modeller

SERVERING AV VIN PÅ GLAS

Vår automatiska vin doseringsmaskin för självservering är utrustad med kort enhet. Modellen DXE8 "Självservering" är den mest avancerade i vårt utbud av automater. Utrustad med en dubbel temperatur funktion, är den tillgänglig i tre färger: svart antracit, vitt eller vinröd. Denna Vinobar Wineplease maskin är den bästa lösningen för dem som vill skapa en modern, trendig och elegant atmosfär i puben.

Kunden tankar sitt kort med önskad kredit inne på puben. Tack vare kortsystemet får man återkommande kunder, gång på gång! Korten kan personifieras med pubens logotyp och på detta sätt även fungera som visitkort för puben.

Sparkling

Mått: 1085 x 435 x 800 mm

Vikt: 100 kg

Belysning: led

System för höjning av flaskors: electriska kolvar

Antal flaskor: 1 - 4

Mått på flaska: Ø från 68 till 150 mm – Höjd 280 till 380 mm

Display: touchscreen, 7tum

Det senaste tillskottet i Vinobar Wineplease utbudet presenterades år 2012. Denna modell är en enhet som tempererar vinet och som dessutom med avancerad teknik bevarar bubblorna i champagne och andra mousserande viner.

 

"Sparkling" är den tekniska svaret till bevarandet kraven på mousserande vin - både vad gäller färskhet Perlage och deras organoleptiska egenskaper, genom att kombinera funktionalitet och spetsteknologi.

Samtliga inställningar gör via pekskärmen. Visualisering av alla relevanta parametrar syns på displayen som gör en automatisk hantering av flaskor lätthanterlig. Upp till fyra flaskor kan laddas in i maskinen, även de av större mått.

 

 

Mått: 1320 x 320 x 700 mm

Vikt: 105 kg

Belysning: led

System för höjning av flaskors: electriska kolvar

Antal flaskor: 8

Antal serveringar: justerbart

Display: touchscreen, 7tum

SX-R5 eller DX-R5

SX-R5 DT eller DX-R5 DT

 

 

Mått: 892 x 268 x 652 mm

Vikt: 57 kg

Belysning: led

System för höjning av flaskors: electriska kolvar

Antal flaskor: 5

Antal serveringar: justerbart

SX-R5 och DX-R5 kyler till en gemensamm temperatur inuti maskinen. Lämplig för servering av fem flaskor rött vin eller vitt vin. Våra Vinobar Wineplease maskiner med 5 flaskor kan tillgodose ditt utrymme behov eftersom den har utformats för att installeras även i små utrymmen. Möjlighet finns att välja mellan modellen med kompressorn på höger sida (DX-R5) eller kompressorn på vänster sida (SX-R5).

 

SX-R5 DT och DX-R5 DT har möjlighet att ställa in två temperatur samtidigt inuti maskinen. Lämplig för servering av tre flaskor rött vin och två flaskor vitt vin samtidigt. Våra Vinobar Wineplease maskiner med 5 flaskor kan tillgodose ditt utrymme behov eftersom den har utformats för att installeras även i små utrymmen. Möjlighet finns att välja mellan modellen med kompressorn på höger sida (DX-R5 DT) eller kompressorn på vänster sida (SX-R5 DT).

 

 

 

 

SX-R8 eller DX-R8

SX-R8 DT eller DX-R8 DT

 

 

 

Mått: 1225 x 268 x 652 mm

Vikt: 77 kg

Belysning: led

System för höjning av flaskors: electriska kolvar

Antal flaskor: 5 + 3

Antal serveringar: justerbart

Vinobar Wineplease SX-R8 DT eller DX-R8 DT finns tillgängligt med motorn på höger sida eller på vänster sida efter kundens behov. Detta är vårt mest flexibla enhet för servering av vin på glas. Modellen med den dubbla temperaturen möjliggör kylning av tre flaskor vitt vin och fem flaskor rött vin, 8 flaskor totalt samtidigt. Separat reglering av de olika temperaturerna för båda typerna av vin sköts enkelt av restaurangpersonalen.

 

Detta är ett oumbärligt tillbehör för både trendiga vinbarer och traditionella restauranger.

Vinobar Wineplease SX-R8 DT eller DX-R8 DT modellerna är ett alternativ för de som vill servera vita viner och röda viner vid rätt temperatur samtidigt.

Om så önskas, kan man ta bort glasskivan som separerar de vita vinerna från de röda och på detta sätt skapa en enhet med endast en temperatur, som lämpar sig för konservering av 8 flaskor rött vin eller 8 flaskor vitt vin.

DXE8 Självbetjäning